Най-добрите песни от октомври, които трябва да чуете

Как изглеждаше октомври в песни? Най-добрата музика от последния месец включва супер сингли от обещаващи девойки като Nao, Amber-Simone, Helena Deland, Billie Eilish и Empress Of, интроспективен щатски фолк от Jessica Pratt и Postdata и лек завой от Jessie Ware, която оставя (поне за малко) баладите и средното темпо, за да се завърне към по-танцувалния ритъм с Overtime.

По-важните албуми от последния месец са представени с нови песни от Kurt Vile, Matthew Dear и Robyn. Charli XCX продължава да бълва сингли и за малко успява да бие Sucker Punch на Sigrid в състезанието за шумен момичешки поп химн на месеца – 1999 e най-забавното видео, заиграващо се с 90-арската носталгия от Peach на Broods насам.

Още: винаги надеждните Toro y Moi, Little Dragon и арендби ветеранът Maxwell. Лек 80-арски вайб от Diamond Cafe и Mariah Carey, която вади първата си смислена песен от колаборацията с Miguel преди 4 години, този път с помощта на Skrillex и Ty Dolla $ign. Anderson .Paak си партнира с Kendrick Lamar, Sharon Van Etten прави неочаквано рок завръщане, а Beirut вадят нова музика за пръв път от три години насам. Приятно слушане!

Boyscout е в Spotify и YouTube.