20 песни от септември, които си струват

Yacht Bae: Винаги прекрасната Holiday Sidewinder се пече на слънце върху обложката на последния си сингъл Escape & Retreat © Thom Kerr

My head, it hurts, my heart, it burns, from the toxic talk and the lies: най-добрата нова музика от септември започва с деликатно изпращване на лятото в лазурния поп ескапизъм на Holiday Sidewinder, преди да се върнем обратно в реалността с романтичните терзания на Cleo Sol, да разкършим със слънчевия сингъл на Animal Collective и да се разнежим от сериозните обещания на La Force и Sampha. Нататък имаме велико любовно парче от последния изненадващ албум на Tirzah, течно арендби на Cruza и величестен дамски експериментализъм от Eartheater (космос) и Abyss X (вселена).

Втората част на плейлиста започва по-абразивно и изправено със сексуално и леко вулгарно електро от маскирания певец Lynks, емо пънк от Yeule и перверзно техно от Josh Caffe. Още хитачки: доминантен Adult. ремикс на парче на Yeah Yeah Yeahs, последван от клубен прогресив с Roisin и Koze, хаус с Christian Rich и забавяне на темпото с Faye Webster и Sufjan Stevens преди финалната експлозия с изключително парче на Corinne Bailey Rae, Vince Clarke и Oneohtrix Point Never. Приятно слушане!

BОYSCOUT е в SPOTIFY и YOUTUBE.