Fred Perry класики в камуфлаж на Arktis

Arktis произвежда камуфлажно облекло за елитни военни подразделения вече повече от 30 години. Английската компания обича да разказва как непрекъснатият стремеж към качество и издръжливост й позволява да доставя кашони с якета и облекло на всевъзможни странни места и в мразовития север и горещите пустини.

За щастие, облеклото на компанията върши същата безпогрешна работа и у дома в добри и лоши дни. След десетилетия в услуга на европейските специални части, едва ли има нещо по-естествено от това марката да се събере с другата британска легенда Fred Perry за малка колекция класики, адаптирани в маскировъчни Woodland и Splinter десени на Arktis.

Освен задължителни за марката полошърти (200 лева), тишърти (150 лева) и суершърти (260 лева), колекцията включва и подплатените якета Brentham (420 лева) и Stockport (640 лева), а също и високи Converse-оподобни кецове (220 лева), бейзнолни шапки (100 лева), здрава раница (200 лева) и, разбира се, чанта банан за болните streetwear фенове (160 лева).

Пълна градска униформа с бродиран лавров венец, какво повече?

Цялата колекция на Arktis и Fred Perry е тук.