6 добри сделки от разпродажбата на Mr Porter

Защо да се ходи на море в най-активния сезон, когато можем да тушираме дъждовната депресия с умен шопинг от разпродажбата на Mr Porter? Както обикновено, ограничаваме се само с продукти със 70% намаление в цената и шракаме чевръсто по клавиатурата, за да не свършат.

За стилни киномани с повечко пари: колекцията за тази пролет и лято на Raf Simons почита 80-тарската епика на Ridley Scott Блейд рънър. Голямата тежка парка с качулка (912 лева) е нещо, което няма как да не подмокри всеки фен с интересния гръб със стилизирана картинка на самия филм и думата Replicants като референция и лека самоирония към андроидите в сюжета.

 

Късото яке Marlon на CMMN SWDN (294 лева) oчарова с практичен дизайн и лека врътка в гърба под формата на плисе, което се движи заедно с нас.

Incotex прави страхотни панталони с убийствени кройки и детайли. Вталените къси панталонки за плуване и плажуване (117 лева) не правят изключение – обърнете внимание на талията, джобът за монети, бързосъхнещата материя, лекия бандаж и перлените копчета.

Колаборацията на Vetements с Reebok за модифицираните кецове Instapump Fury (378 лева) е направена от дишаща мрежа, кожа и гума и може да намери място в гардероба на всеки, който си пада по иронията на модерната модна марка и практичното удобство на американците.

Единственият шанс да се доберем до невероятнияя текстил и готин дух на италианеца Brunello Cucinelli е само с някой аксесоар на огромно намаление. Оттам и живия интерес към плетената памучна вратовръзка в сив меланж (132 лева), която заспива и с по-формален дрескод, и с блейзър и суров деним в по-лежерните дни и уикенда.

Mr Porter и Stetson почитат харизмата, наследството и жестокия личен стил на Dennis Hopper с мини колекция и ето този черен кожен портфейл (162 лева) с достатъчно място за банкноти и карти и гордо пресованото HOPPER от външната страна. Профилактично, да се знае.

Цялата разпродажба на Mr Porter е тук.