Hernan Cattaneo хипнотизира с поглед

Проницателният, мек и благ поглед на Hernan Cattaneo хипнотизира безотказно дори и най-обръгналите негови родни фенове през последните 20-тина години. Поредното му завръщане в София за удължен седемчасов сет в голямата зала на Yalta тази вечер е добър повод да си припомним защо 53-годишният аржентински продуцент и диджей е толкова харизматичен не само с очите, но и с неподвластната на тенденции музика, която селектира и включва във внимателно конструираните си истории за голяма и камерна публика.

Независимо дали пуска на фестивал пред няколко хиляди души, в интимен клуб на открито или закрито или с 50-тина класически музиканти в легендарния аржентински Teatro Colon, Cattaneo е изключително интересен артист, който стои встрани от мейнстрийм културата, не забравя корените на хаус музиката и продължава да намира място в топ 100 класацията на DJ Mag вече повече от десетилетие. Симпатяга!

Hernan Cattaneo е в Yalta Club тази нощ след 00:00 и свири до сутринта. Входът е 20 лева. Повече информацията за събитието има тук.