Chilli Hills си има свой магазин в София

Компанията за люти сосове и продукти Chilli Hills продължава да се се развива повече от добре. След като само за четири години фермата на Александър Кюркиев и Боряна Божилова стигна до по-добрите магазини и ресторанти в страната, а и до стратегическа инвестиция от Смарт Органик, фирмата открива и фирмен магазин в идеалния център на града и близо до непрекъснато нарастващия поток от туристи, които се вълнуват от интересни български продукти.

© Михаил Новаков

Не че досега бутилките и бурканчетата с етикетите на Chilli Hills се намираха трудно, дори напротив. Идеята зад първия специализиран магазин за люти продукти и гурме подправки е съвсем различна. Освен да популяризира още повече марката и нейния асортимент и нови разработки на Chilli Hills, Сандо и Боряна възнамеряват да предлагат разсад и плодове директно от градината на Chilli Hills, а също така и да провеждат много дегустации, курсове по градско земеделие и други подобни инициативи, за да насърчават този тип (здравословна) култура.

© Михаил Новаков

Иначе уютният интериор на малкото магазинче е на Studio Yan, голямата табела и всичко дървено са на Кобо Дизайн, а готините тъмни шоколади с люта чушка са от колаборацията на Chilli Hills и Гайо.

© Михаил Новаков

Фермерският магазин на Chilli Hills е в София на ул. Солунска 29.