Kristian Beyer от Âme е цар на черните пуловери с поло яка

Тънката вълна върху мъжка адамова ябълка или деликатна момичешка шия сменя нивото в играта на гардероба за напреднали. След като установихме забележителния му вкус за пуловери с флорални бродерии върху закопчани догоре ризи, Kristian Beyer от електронното дуо Âme се проявява и като истински властелин на класическия и съвсем обикновен черен пуловер с поло яка, който предизвиква скуката в стандартния и често неуверен диджей дрескод с малко повече елегантност.

Последните две снимки на Beyer са вещественото доказателство за това как една от най-адаптивните и вечни дрехи в мъжкия и дамския всесезонен гардероб за хладно време може едновременно да подчертае най-силните черти в лицето, да втали шията и раменете и да вкара премерена доза секс в облеклото, независимо от повода и това дали е с ниска (31 лева от H&M) или висока (180 лева от Paul Smith и 70 лева от Massimo Dutti) яка.

Причината за горното наблюдение е поредното гостуване на половинката от дийп хаус дуото Âme в интимната подземна зала на Yalta Club за още един дълъг и напоителен Takeover, в който Kristian Beyer ще свири без прекъсване от 23:30 до 07:00. Немският диджей е единственият гост, който се завръща за четвърти път за сет на лъстивата клубна вечер на Урсини. Въпреки строгия си дрескод и невероятна музикална селекция с много мелодия и възбуждащ плътен бас, Kristian обича да ни забавлява и с някой и друг хит на Prince преди зазоряване, така че всичко е точно в петък.

Takeover с Kristian Beyer от Âme е в петък, 30 март, в Yalta Club след 23:30. Билетите струват 20 лева на входа и 10 лева за всеки, който се е включил в Discount Guestlist до 24 часа преди партито на мейла на клуба. Повече информация има тук.