Пазете техното секси с Apollonia, Jamie Jones и Любо Урсини

© Flavien Prioreau

© Flavien Prioreau

Да, знаем, че утрешният мини техно фестивал Solar Easter Trinity разполага с две огромни халета и една дузина артисти, но Boyscout смята да се разтъпче само в така наречена втора зала заради порнографската музика на Любо Урсини, Jamie Jones и Apollonia. Приятелската френска тройка на трима от най-добрите ъндърграунд диджеи в Париж (Shonky, Dan Ghenacia и гостувалия наскоро в София Dyed Soundorom) изнася пинг-понг удължени сетове от по пет часа вече четири години, като условието е само едно – всеки от тримата се върти с по едно парче наведнъж максимум. Тройката обича да свири най-често в DC10, Panorama Bar, Fabric London и на мексиканския фестивал BPM в Плайа дел Кармен, но зимата може да ги откриете да композират хитове като Trinidad в своето берлинско студио в Кройцберг. Дебютният им албум Tour a Tour излиза през 2014, а първото им тричасово участие в София като група е повече от интересно.

Dove Shore

© Dove Shore

Jamie Jones e свирил веднъж на морето и се чувства добре на по-топли местa като плажовете в Мексико и покрива на Culprit Sessions в Ел Ей. Неслучайно групата му Hot Natured, лейбълът Hot Creations и събитията Paradise са синоним за хедонистичен и мелодичен хаус като Forward Motion, ремикса на Hungry for the Power за Azari & III и любовния химн Benediction.

© Васил Германов

© Васил Германов

Любо Урсини е ясен. Непрекъснато усмихнатият резидент на Yalta Club и основен идеолог зад серията Takeover напоследък пуска пренебрежимо рядко заради ударното превъзпитание на своя голдън ритрийвър и работата в клуба, но винаги се старае да очарова със сексапилна селекция от умно техно за чатал и мозък.

Solar Easter Trinity e утре вечер след 22:30 в Интер Експо Център на бул. Цариградско Шосе 147. Билетите струват 60 лева в мрежата на Eventim.