Смели бради, лукави мустаци и интелигентно техно

Програмата за събота вечер е повече от ясна. Първата спирка е малко зад Сточна гара в Underground Gallery/Studio за сблъсъка между мустаци и бради. Казано по-простичко, Мустак парти и Save It or Shave It се обединяват, за да премерят мъжкото лицево окосмяване в града. Събитието започва още на паркинга пред залите с мини експозиция на най-добрите мотори на Harley-Davidson София и бургерите на Boom! Burgers & Steaks, след което се насочваме към импровизираното студио за оформяне и подкъсяване на бради и мустаци в сградата. Същинското парти започва след 22:00 в така наречените мустак (Emil Prize, Николай Въжаров и V/C) и брада зала на Стари Градски София (Shaker Maker, Dizzy Miss Lizzy и MerinDj Victor a.k.a. VCTR). Безплатни изкуствени мустаци на входа за всички момичета до изчерпване на количествата, за да се почувстват по-солидарни.

Brave Beard vs Sly Moustaches е в Underground Gallery/Studio на ул. Владайска река 4. Входът е 5 лева до полунощ, 10 лева след полунощ и безплатен за най-добрите мустаци.

Втората спирка за вечерта е подземната зала на Yalta Club. Takeover се отдава отново на скъпото си хоби да кани най-интересните имена в съвременната електроника като Patrick Bodmer, едната половина от немското дуо M.A.N.D.Y. и основен виновник за успеха на популярния берлински лейбъл Get Physical. Постепенният възход на приятелите от детинство Philipp Jung и Patrick Bodmer се дължи на сътрудничество между M.A.N.D.Y., Booka Shade и DJ T. първоначално във Франфурт, а после и в Белрин под формата на поредица индивидуални и общи издания, които печелят публиката със сериозната склонност да флиртуват еднакво добре с електрохауса, филтрираното диско и интелигентното техно. Освен това и двамата са великолепни селекционери и имат половин дузина жестоки компилации като Body Language. Музика за телата и за главата, както обикновено.

Takeover с Patrick от M.A.N.D.Y. е тази вечер след 23:00 в Room 2 на Yalta Club – вход откъм Аксаков. Билетите струват 20 лева в мрежата на Eventim.