3 светли якета от разпродажбата на Mr Porter

Пропиляваме парите за море и тазгодишния Summer Well за малко изгодни якета от последната разпродажба на Mr Porter, които ще подготвят връхното облекло за лятото и следващата есен с добро дизайнерски марки със 70% надолу. Не пропускайте да се спуснете до края на селекцията, защото сме оставили и една подходяща изненада за момичета.

Избеленото бяло деним яке на Steven Alan (€89) заспива с абсолютно всичко от пролет до есен – здравият памучен деним е избелен за по-износен и отпуснат силует със сребристи копчета, който изглежда еднакво добре с черни или сиви джинси, Chelsea боти, All Star-ки, ризи с интересни десени, леки пуловери и черни тишърти. Универсална и привлекателна връхна дреха, която носи бонус точки за елегантност при всяко дневно или нощно екипче.

Американският принц на функционалното облекло с модерни кройки от уникални материи (да се чете скъпи суетшърти) John Elliot e смесил памука на своето бяло деним яке с един джоб върху гърдите и сребристи копчета (€138) с кафяви и тъмносини нишки, за да получи един артистично изпръскан Jackson-Pollock-ов модел за прелъстяване, податлив на същите предложения за комбиниране като горния шедьовър на Steven Alan.

Последно, полево яке от Folk (€118), което ще живее вечно не само в града, но и в провинцията през всички есенни месеци и ще се настани за постоянно в сърцето със своите четири джоба върху лицевата страна (два с капаци и два с ципове) и плътна качулка, която се прибира в яката при първите лъчи на слънцето. Комбинирайте с тишърти, изчистени ризи, добър деним, Vans или мокасини, ако искате да приличате на Nick Sullivan, модният редактор на американския Esquire. Който има страхотен стил, както се подразбира.

И накрая, без абсолютно никаква връзка с горната селекция, нещо крещящо за смели момичета покрай финалната разпродажба на Agent Provocateur. Не е за всяка мацка, но все пак…

Channel Orange: Драматичният цял бански с редове златни верижки Tonya (£110) на Agent Provocateur е достатъчно смел, кичозен, изрязан, оранжев и сексапилен, за да предизвика вълнение на всеки един от скъпите басейни и привлекателни плажове, на които ще се появи през следващите няколко месеца, а и догодина.

Цялата разпродажба на Mr Porter е тук. Сексапилното намалено бельо на Agent Provocateurтук.