Харесвате ли Huey Lewis and The News?

Ранните му албуми са прекалено ню уейв за вкуса ми, но с излизането на Sport през 1983 си мисля, че се оформиха като група окончателно, и комерсиално, и артистично. Чистият и стрегнат звук на целия албум демонстрира един нов проблясък на ненадминат професионализъм, който тласка песните много напред. Сравняват го с Elvis Costello, но си мисля, че Huey има много по-горчиво и цинично чувство за хумор. През 1987 Huey издава Fore, най-завършеният албум на групата. Най-неоспоримият шедьовър в него Hip To Be Square е толкова як, че хората най-вероятно не се заслушват в текста. Но те трябва да го направят, защото не става въпрос само за удоволствията на комформизма и важността на тенденциите, но и за самата група като такава. Хей, Пол! ПРОБВАЙ СЕГА ДА СИ НАПРАВИШ РЕЗЕРВАЦИЯ В ДОРСИЯ, ШИБАНО ТЪПО КОПЕЛЕ! ШИБАНО ТЪПО КОПЕЛЕ!

Предвид горния монолог и графичен откъс, със сигурност вече сте наясно за слабостта ни към един от най-великите романи (и екранизации) на Bret Easton Ellis и можете да се досетите каква е първата ни асоциация при вида на прозрачен бял тренчкот или по-къс анорак. Подобни сексапилни модели винаги изкарват наяве вътрешноприсъщия Patrick Bateman във всеки бойскаут психар, но засега все още владеем положението. Последната мъжка Studio колекция на H&M обаче няма нищо общо с гореописаните музикални отклонения и кървави девиации, дори напротив – най-добрите модели в галерията най-горе са приличен прочит и преработка на традиционни мъжки класики от формалната и спортната мода. Широкият по 80-тарски силует на връхното облекло и панталони позволява по-свободни движения, които се подчертават от прекалено фините и направо прозрачни Right Said Fred плетива под формата на тениски и блузи. Дългият тренчкот (339 лева) е с леко преработена кройка и функционални екстри, черният бо,бър всъщност е двулицев и розова втора лицева част, широкото сако от лека вълна има втори по-къс слой ала задната част на тренчкот, коженото яке (449 лева) е допълнително скъсено и допълнено с дълъг колан на талията. Има и достатъчно райета под формата на халат/манто (269 лева), къси панталонки и смел, но много секси костюм в две части.

Прозрачен анорак с качулка (139 лева) и фитнес сак (65 лева)

Погледите на редовите Boyscout редактори са фиксирани само върху едно, пардон, върху точно две неща. Съсредоточете се върху полупрозрачния бял анорак (139 лева) от матиран найлон с джоб отпред и раничката в опушено сиво (65 лева), която събира всичко най-необходимо след здраво блъскане. Обзалагаме се, че ще изглеждат убийствено върху костюм.

Мъжкото H&M Studio за пролетта и лятото на 2017 е онлайн и в софийския магазин на марката на бул. Витоша 6.