11 супер подаръци в последния момент

Както обикновено, организираме се в последния момент за кратка селекция от супер подаръци, които няма как да не проработят благотворно върху взаимоотношенията от всякакво естество не само днес, а и по принцип. Добрата новина – можете да ги разгледате онлайн и да се отправите към най-близкия магазин в града веднага след това.

Слушалките Marshall Major II (179 лева) са егоистичен и много добър подарък за девойка или младеж, които ненавиждат да слушат любимите си албуми на Zeppelin и Black Keys на тапи, a вместо това предпочитат да се уединят спокойно на канапето с чист и балансиран звук от масивни слушалки с научшнижи от кафява кожа. Има ги и в черно, като за истински фенове на Slayer и качествения блек метъл.

Съществуват много малко по-секси неща от чаровно момиче с кубинки, впит деним, плътноприлепнало поло или бяла тениска и полево армейско яке M65 на Mil-Tec(99 лева) в тъмнозелено със семпъл, но отличителен дизайн и четири големи джоба, които да поберат целия й живот в движение ала психясалия шофьор на такси Travis Bickle.

Игра на сигурно с безкрайно опростен, много елегантен и абсолютно достъпен кварцов часовник Casio (76 лева за него и 95 лева за нея) – предвид идентичния дизайн и аналогични характеристики, оставяме на вас да изберете кой за кого точно ще бъде. Така или иначе са унисекс и може да си ги въртите според дрескода за деня. Още един часовник в колекцията никога не е излишен.

Няма как да подминем и битовата домашна романтика с четворката порцеланови чаши на Kinto (27 лева всяка от N8) в четири различни цвята, които се събират една в друга и наподобяват авангарден термос.

Отварачката за бутилки на Hay (25 лева) от позлатена цинкова сплав е от онези красиви и много елегантни предмети, които превръщат едно досадно ежедневно действие в сериозна естетическа наслада. Екстра за феновете на страхотен скандинавски дизайн на народни цени.

Говорейки за народни цени и позлатен дизайн, няма да сме Boyscout, ако не се изхвърлим неподготвено с едни ужасно скъпи дамски обувки на висок ток от Balenciaga (950 лева) най-вече заради абсолютно непреходния им дизайн, сантимента към френската мода и разчупването на черно-бялото клише с нещо по-смело като цвят. Спокойно, има хора, които могат да си ги позволят. За останалите като нас – екстра заместител от Zara за скромните 139 лева.

© Alex Orange Photography

Значи, отивате при Жени Ковачева на Ангел Кънчев 29, пращате й много поздрави от Boyscout, удряте една молитва да има свободно време и се въоръжавате с търпение за убийствен букет от Nea – не просто цветя, а цветя, които разказват истоии, влизат право в сърцето (и Instagram профила) и очароват ежеминутно поне няколко седмици.

Hygge го наричат кожен аксесоар, ние блуждаем около малоумното определение за сгъваема кесия, незнайно защо. Все пак ще се съгласим – ръчно изработеният аксесоар от черна естествена кожа на N8 by Sklada (45 лева от N8 и Hygge) е точно 10х16 сантиметра като размер и макар да не се разбира от снимката горе, става идеално за всякакви лични документи, банкови карти, банкноти, тютюн и листчета. Пристягате добре с кожената връзка и няма шанс да изпадне нещо.

Почистване на мислопроводите с двете страни на един забележителен американски писател, а именно Truman Capote и неговите Закуска в Тифани (9 лева) и Хладнокръвно (18 лева) – две от задължителните книги за всяка уважаваща себе си библиотека.

Повечето жени умират за розови кадифени канапета, ние започваме да се приближаваме малко по малко към заветната цел в интериора с розов кадифен халат за момичета от Oysho (90 лева) – достатъчно дълъг, с големи предни джобове без капаци, страничен шлиц и колан, за да направи още по-секси положението вкъщи и през свободното време.

Никакво еротично изобразително изкуство, а два билета за концерта на френската банда Her в Sofia Live Club тази вечер (50 лева общо) заради изисканата, бавна, страшно сексуална и много чувствена електроника с деликатни вокали – идеалният подготвителен саундтрак за меломанска двойка, която смята да прекара още една бурна вечер между чаршафите.

Balenciaga е в Dress Code на ул. Съборна 4. Casio е на ул. Г.С. Раковски 117. Hay, Kinto и N8 by Sklada са в N8 на ул. Цар Шишман 8. Marshall е в Plesio на ул. Ангел Кънчев 5. Mil-Tec е в Camouflage на ул. Костенски водопад 58. Nea е на ул. Ангел Кънчев 29. Oysho е в Сердика Център и Paradise Center. Sofia Live Club е на пл. България 1. Truman Capote е в по-добрите книжарници. Zara е в Сердика Център, Paradise Center и The Mall.