Рационална романтика по френски с Her

her

Мразите изкуствено завишените очаквания за страхотно прекарване по празници? Оставили сте коледното пазаруване за последния възможен момент за поредна година? Омръзнало ви е да купувате подаръци само защото традиция повелява? И ние така. Разсейваме се с планове за предстоящия Свети Валентин, достатъчно далеч във времето, за да не дразни с излишни надежди, страхове и размисли за любовта. Независимо дали сте влюбени или 14 февруари е просто дата в календара, Comma Group не оставя място за колебание какво да подарим на човека, когото обичаме, или просто как да запълним въпросната вечер с новото софийско издание на Shure-Mure Sessions и френското инди соул дуо Her.

Her са Victor Solf и Simon Carpentier – спретнати и приятно ненатрапчиви младежи от тихото северозападно френско градче Рен, които си партнират като вокалисти и инструменталисти в дуото и печелят точки сред почитателите на меко и романтично арендби още от лятото на 2015 с дебютното си EP Her Tape #1 и с провокативната еротика във видеото към Quite Like. Оттогава двамата продължават да се доказват като върли ценители на женската красота и амбициозни таланти с още готини сингли като малко по-грубата Five Minutes и чувствената любовна изповед Union.

Момчетата от Her в момента завършват скромно турне в Щатите със старите ни познайници Monarchy и се стягат за дебютен албум през 2017. Няма спор, гостуването им в София идва точно навреме както за романтиците, така и за рационалните познавачи на добра музика.

Her са в Sofia Live Club на 14 февруари догодина. Билетите струват 25 лева в мрежата на Eventim.