Бърза разходка с Иван Минчев и новия NMD_XR1

© Михаил Попов

© Михаил Попов

Наскоро се запознахме съвсем задочно с новия Adidas NMD_XR1, a сега е време да го изведем на една бърза зимна разходка до покрайнините на София в компанията на Иван Минчев – симпатичен инструктор в Orange Fitness и многократен шампион в половин дузина лекоатлетически дисциплини, който може да ни вкара във форма за нула време. Минчев е идеалният посланик на камуфлажните NMD-и не само заради колекцията си от над двадесетина чифта кецове, но и заради желязната мотивация, с която се отнася към предишните и настоящите си занимания.

Леката атлетика и победите в състезанията не ми липсват, защото съм изпитал радостта от тях с цялото си сърце още тогава. Сега намирам други начини да си вдигам адреналина. Като тапаут – високо-интензивна кардио тренировка без почивка, която гори калории със скоростта на светлината и дава наистина впечатляващи резултати. 

Добре, добре. Точно на място за тест на модел в маскировъчен десен, който символизира сливането между активния спорт и уличната култура.

© Михаил Попов

© Михаил Попов

© Михаил Попов

© Михаил Попов

© Михаил Попов

© Михаил Попов

© Михаил Попов

NMD_XR1 струва 258 лева в Adidas ORIGINALS / Mall of Sofia, Adidas в Paradise Center и Foot Court в Park Center и на бул. Витоша 79.