Новите редници

Продължаваме да се вдъхновяваме от милитъри вълната, но по малко по-градски и неангажиращ начин – без множество обемни джобове и нахални камуфлажни шарки по панталоните този път, малко цвят за разбиване на стереотипа и значително по-леко усещане.

Едва ли бихте предположили, че тънката блуза с дълъг ръкав на Zara (46 лв.) е изработена от 100 % лен. Страничният ефект на естествена материя е, че леко боцка. Надяваме се след последващите пранета това да отмине.

Комплекта от две гривни на Next продължава миналогодишната мания по всякакви плетени, завързани и задължително повече от една каишки около китката. В нашия случай става въпрос за кожа и памук, но има и доста варианти с мъниста и синтетични нишки. Гривните на снимката струват общо 14 лв., което е добре, защото сме виждали и единични бройки за по 10 лв.

Движейки се надолу, стигаме до един от многото деним панталони на H&M (60 лв.). Този е с така наречената super slim кройка, но не се притеснявайте излишно, защото стои сравнително право. Има много лека еластичност, но ценното в случая е цветът, от който идва цялото усещане за свободен дух и непреднамерена небрежност.