The Plovdiv Edition: Всички заедно по Великден

Artnewscafe продължава да организира шумни и безплатни тържества по време на големите християнски празници под слогана All Together Now, вдъхновен от мотото на величествения Пловдив в кампания за европейска столица на кулутрата през 2019. Второто вечерно парти от серията ще се проведе след малко повече от седмица в навечерието на Великден. Подобно на предишното All Together Now парти, диджеите за това събитие са само хора, които са правили своя селекция в кафенето на улица Отец Паисий и доста често за заставали зад неговия бар.

© Фелия Барух

© Фелия Барух

Самуил Кехайов (Саюлке) е познатото върлинесто момче с дълга коса от партитата с участието на Мелформатор – виждали сме го танцува като за последно зад и пред пулта на The Spirit of Warhol, Melformator at the Factory, MyBeatLive и различните събития в програмата на Нощ Пловдив и фестивалите на Списание Едно. Самуил харесва голяма част от жанровете в модерната електроника и харесва добре подредените миксове с градация в настроението. Последното означава, че се забавлява еднакво добре с John Lydon, Leftfield и артистите от австралийския Modular Recordings.

© Станимир Врачев

 

Младото момиче Moralez е част от диджеи дуото Samakitka & Moralez, което има участия в Петното на Роршах, пловдивския бар с невъзможно опасни стълби Gramophone, artnewscafe и разбира се One Architecture Week. Електрониката, която пуска, е изключително мелодична и танцувално – инди, ню диско, индитроника, само хубави неща. Можете да я слушате още тази вечер в софийското пространство The Fridge след 22:00 и вход от 3 лева.

© Олег Узунов

© Олег Узунов

Еlen е бивш барман на artnewscafe и свири като диджеи едва отскоро, но вече се е разписвала на първото All Together Now парти, а също и на Make PLOVEDIV not WAR в Петното на Роршах, Melformator at the Pool и Plovdiv Underground. Предвид снимката на Олег Узунов, а дано ни посрещне с малко олдскуул гангстерски рап, ама надали.

All Together Now е на 11 април в пловдивската зала Stage51 на бул. Христо Ботев 51 sled 22:30. Входът е свободен.