MyBeatLive: Епизод 5 с Thristian

Стрийминг платформата на Keen Acts и Ballantine’s MyBeatLive (единствената подобна в България, която излъчва събитията си онлайн в реално време и ни позволява да лежим пред компютъра докато слушаме KiNK и Rachel Row на живо за без пари) се завръща с петото си издание на нестандартна локация по високите етажи на града, а именно панорамния ресторант на 19-тия етаж в столичния Парк Хотел Москва.

Гостът този път е топлата връзка с най-известната международна музикална платформа за такъв тип медия. Thristian е един от главните архитекти и лица зад Boiler Room, когото познаваме от многобройните му участия като водещ, продуцент и селектор на сериозните лайнъпи, които популяризират ъндърграунд стрийминг платформата в Лондон, Париж, Берлин, Лос Анджелис, Токио, Москва, Рио и още много градове. Освен това, Thristian е много вълнуващ и инстинктивен диджей, който започва кариерата си като чирак в лейбъла на Gilles Peterson и бързо се издига до скаут на Brownswood Recordings, интересуващ се от всичко случващо се на глобалната музикална сцена. Работата за легендарния музикален магазин Sound of the Universe и неговия лейбъл Soul Jazz обогатява колекцията му от винили и му помага да започне да консултира за лейбъли като Ninja Tune. Слушателите на седмичното му шоу Dark N’ Lovely Global Roots по интернет радиото NTS са свикнали да очакват неочакваното – от западноафрикански мелодии до норвежки госпъл. Неслучайно Thristian е свирил редом до детройтските легенди Theo Parrish и Moodymann, Jamie XX, James Blake, Masters of Work и Disclosure. Знаем, че сетът му на MyBeatLive ще пренесе от особено приятната атмосфера на Boiler Room с много нова и вълнуваща музика.

MyBeatLive е на 19 март след 20:00 на този адрес. Следете facebook страницата на Boyscout през следващата седмица за възможност да спечелите една от трите двойни покани за събитието.