MyBeatLive: Епизод 4

Сещаме се за поне две сериозни причини да се вълнуваме кротко от предстоящия нов епизод на платформата MyBeatLive, която кани чуждестранни (Munk) и български артисти (Kink, Rachel Row, Vladislav Moustache Love, Emil Doesn’t Drive, Stefak и Tekniq) за мини събития по високите етажи на софийските сгради. Артистите в програмата за четвъртото издание звучат като най-доброто от Boyscout подкастите през последните няколко години – Bel, Dssy Mssy, Funkusion и Makopa. Не се познаваме единствено с Kaloo, но всяко нещо с времето си.

Втората основна причина е поредната отлична локация за подобно събитие – бившият стриптийз бар на 22-рия етаж на Хотел Родина в София, най-високата (104 метра) завършена сграда на територията на страната досега с убийствена панорама за Instagram снимки с хубави момичета и момчета по залез слънце (за съжаление слънцето на 23 октомври залязва точно в 18:32). Както обикновено, партито се излъчва в реално време в интернет, а досегашните епизоди могат да бъдат изгледани на сайта на MyBeatLive.

My Beat Live е на 23 октомври след 20:00 ето тук. Recommend на този материал + Like, (public) Share или Comment на публикацията в нашата Facebook страница и може да спечелите една от трите двойни покани за събитието.