Етаж 18: KiNK & Rachel Row

© Борислав Чернев

Последните дни ни върви на панорами с катедралата Св. Александър Невски. Поводът този път е MyBeatLive на Ballantine’s България – нова музикална платформа, която организира партита с добри артисти на нестандартни места, събира малка публика от стотина човека и излъчва събитието на живо в интернет, както е при Boiler Room. Локацията за първото издание е високо над покривите на града.

Kink

Ден преди участието си в берлинския Panorama Bar, KiNK ще свири на 18-ия етаж в административната сграда на ул. Дякон Игнатий 11. Един от най-успешните български продуценти на електронна музика  се връща от мини турне в Азия и пътува всеки уикенд за участия в Европа и по-добрите музикални фестивали.

Rachel Row © Ян Петров & Петър Вълчев

Другият артист за вечерта е певицата Rachel Row – красивата дъщеря на Камелия Тодорова с огромен талант, която не се страхува да експериментира в няколко различни стила и се справя добре в комбина с KiNK като вокалист на живо. Именно ремиксът на KiNK върху последният й сингъл Follow The Step обиколи кейсовете на готините диджеи и продуценти в бизнеса и логично бе преиздадено от Defected. На партито на 18-тия етаж ще свирят още Funkusion & Makopa.

MyBeatLive с KiNK и Rachel Row ще се излъчи онлайн на 25 април между 20:00 и 23:30 ето тук. Раздаваме три двойни покани за събитието. Единственото, което трябва да направите, е да споделите този материал от страницата ни във Facebook. Тримата победители ще бъдат избрани на случаен принцип, търсете имената им тук в деня на партито.

24.04. Random Line Picker приложението избра само жени –  Yoanna Mitova, Nevy Boytcheva и Natalia Jordanova. Те ще гледат MyBeatLive на живо.