Хипи шик

Момчетата от 45 Street минават на хипи вълна с новите си bucket шапки за лятото, които ще стоят добре върху главата на най-големия им колекционер SchoolBoy Q. Дизайнерите на марката добавят нов модел към скромната продуктова линия с идеята, че семплият базов дизайн и прецизно измислените и ушити детайли са правилната стъпка напред. Освен това новите модели разчитат предимно на наситени цветове – няма и помен от шарените десени и точки в миналите колекции. Светлосинята шапка с периферия е направена от водоустойчива материя от равни части памук и полиестер, заедно с червен ластик и метален обтегач за индивидуално пристягане. Подплатата на шапката е от червена еластична мрежа.

Новата 5-панелна шапка на марката за лятото е директен намек към италианското Джиро и Тур дьо Франс със своя спортен дизайн, твърд и плосък визьор, отново водоустойчива материя от памук и полиестер като при bucket шапките и много симпатична кожена каишка за пристягане от истинска кожа със змийски десен.

Има и т.нар. карибска 5-панелна шапка с познатия бродиран синигер върху челото, която е направена от деним с водоустойчиво покритие, което се цапа трудно.

70 лв. за всеки модел. Повече информация има тук.