Boyscout подкаст – Траяна Колева

© 3KY

Траяна е умно момиче, което изглежда еднакво добре с уличен или перверзен офис дрескод и няма как да остане незабелязана по улиците и в баровете около Шишман. Тъмната й кожа не понася нищо друго освен коприна и естествен косъм. Може би заради това Траяна излъчва секс от километри и не се притеснява да говори открито по темата. Макар да изпитва леко презрение към моделките заради глупавата им самоувереност, самата тя се снима успешно заради момичешката си физика и едни от най-вълнуващите крака, които сме виждали. Зад силното излъчване и прям език се крие едно добро момиче, които обича слънцето и своето куче. Искам да благодаря на КРАЛИЧКАТА, който отдели шест часа от работния ден против волята си и направи този подкаст възможен. Всички ме знаят с лошо, затова няма да ги дразня с това колко съм готина.

Какво трябва да знаем за теб? Аз съм една справедлива домакиня, която работи като графичен дизайнер, занимава се с image enhancing и прекарва свободното си време в Tumblr.

Кога започна да се интересуваш от музика? През какви периоди си минавала? Първата касетка беше The Last In Line на Dio от 1984. С брат ми бяхме на три и непрекъснато обръщахме от едната страна на другата веднага щом свършеше. Касетофонът по това време въобще не спираше. Периодите в хронологичен ред: метъл, траш метъл, гръндж, пънк. Каквото слушаше големият ми брат, това слушах и аз. Слушах и класика. Прослушах Queen след като прочетох за смъртта на Freddie Mercury във вестника – бях дете, но ми стана много тъжно и исках да знам кой е този човек. През 1997 попаднах случайно на Creep и Radiohead по френския музикалния канал MCM. Стоях и я гледах, записах името на вестник и се обадих на брат ми, за да го попитам дали ги знае. Животът се промени и стигнах до алтернативен и експериментален рок и електроника. В гимназията слушах Bjork, Sex Pistols, Nirvana и The Offspring, въобще бях онова хлапе, което не си говореше с MTV загубеняците. Pink Floyd, Massive Attack, UNKLE, Gorillaz, Air, Tricky – списъкът е много дълъг, но не мога да живея без тези конкретни имена.

Най-важните хора за формирането на твоя музикален вкус? Моите мъже – татко и двамата ми братя, Мартин и Диан.

Основната идея зад Boyscout подкаст? В началото не ми допадна идеята да съм в една категория с българските моделки, но в серията има няколко наистина добри подкаста, с които мога да застана рамо до рамо в тотално различна категория, затова си казах нещо от рода на Нека ви вкарам в ада.

Защо реши да запишеш Хелоуин метъл подкаст? Заради днешната дата или просто обичаш подобна музика? Подкастът ми не е точно за Хелоуин, по-скоро е подходящ за саундтрак на новата част на Need For Speed – абсолютно неподходящ за шофиране. Това е музиката, която слушах дълго време в началото на 90-те. Сега си я пускам, когато някой от офиса е в мензис. Дава ми мигновенна преднина, когато обстановката е напрегната и изнервена. Метълът е като ксанакс, отпуска те и въобще не ти пука. Това му е супер силата. Най-добре да ви дам пример за истински сатанински сет.

Подкастът продължава точно 44:44 минути. Не е случайно, четворката е хитро число. Има я навсякъде в моите неща.

Имаш ли някаква лична история за Slayer, Rammstein, Iggy Pop и останалите групи в подкаста? Да, те са част от моята биография.

Какво ще запишеш, ако те поканим пак? Няма да лъжа, готвя си тракове за нов подкаст. От него обаче ще ви стане топло на слабините, ако все още има живот там. Работното заглавие е #1 W3T.

Траяна Колева е в Soundcloud.