Видео: The Ones на Twin Shadow

Twin Shadow снима и монтира сам видеото към последния си сингъл The One и не се е сдържал да промени доста неща. Като за начало George Lewis Jr. не използва албумната версия, а акустичното си изпълнение с китара в предаването на KCRW Morning Becomes Eclectic, записано по-рано през есента. Получила се е сърцераздирателна и много мила балада, идеален фон за романтичен танц в хола до елхата. Освен това George е сменил името от The One на The Ones след разговор за текста на песента с някакъв фен, който го е накарал да се замисли за кого точно страда по време на по-голямата част от Confess и дали наистина изглежда разкъсан между почитането на някой, на когото му пука за него и друг, когото не може да има.

Знам, че е много объркано. През седмиците след този разговор и най-вече по време на снимките за видеото си мислех какво всъщност означава Confess за мен. Това е шанс за мен да бъда напълно честен и откровен и да кажа, че нищо не е съвършено, но вярата в някой, който ти се отдава е много истинска и красива. Цялата тази странна любов трябва да отиде някъде, лесно е да я насочиш срещу човек, който е постоянен. Много от моите песни изглеждат сякаш за за едно момиче (както е в The One), но кои са другите постоянни неща в живота ми? Старите ми приятели в Ню Йорк и новите в Ел Ей, те също са The Ones. Любовта ми е насочена към тях. Дано и вие да правите същото с хората, които обичате. George Lewis Jr.

Видеото изглежда също толкова искрено и непретенциозно и представлява монтаж от епизоди в живота на Георги от Twin Shadow  – пушещо момиче, мотоциклетни каскади и рев на двигатели, концерти и пътешествия с групата, рождени дни, спокоен разговор с приятел в някакво кафе. Мила история и чернобяла ода за приятелството от винаги фотогеничния George Lewis Jr.

The Ones е в iTunes, Confess – също. Освен това присъства в класацията на Boyscout за най-добрите албуми на годината, която ще се появи скоро.