Списание Galore

Още не сме се съвзели от последния брой на Treats! и ето, че се налага да прегледаме и още едно ново еротично списание. Galore е нов проект от непознатите за нас Prince + Jacob – нюйорkски момчета, които работят в модната индустрия и очевидно познават доста хора, за да навият Ellen von Unwerth и Ashley Smith да се включат в пилотния брой на списанието. Описват го като новия глас в модния свят на Долен Манхатън, който говори напоително за изкуство, красота, култура и сексапил. Prince + Jacob се вдъхновяват от жените, които са наясно с женствеността си и я демонстрират по най-добрия начин – пин-ъп кралиците, кино звездите от първата половина на миналия век и супермоделите на 90-те.

© Ashley Smith от Ellen von Unwerth за Galore

Кои са Prince и Jacob и какво трябва да знаем за тях? Ние сме диджеи, креативни директори и редактори, които се опитват да помогнат на движението за завръщането на ЖЕНИТЕ с чувствени фигури, въобще онзи супермоделски пищен bombshell вид oт 90-те години. Не сме сами, подкрепят ни много други фотографи и модели.

© Ashley Smith от Ellen von Unwerth за Galore

Каква е идеята и основното вдъхновение зад Galore? Това е медийна компания, която се занимава с услуги в креативната индустрия и отделно издаваме Galore Mag веднъж на всеки три месеца. Обсебени сме от списанията на 70-те, 80-те и 90-те и искахме да направим нещо средно между стара олд скул ученическа карта, Dazed & Confused и 70-тарския Playboy, разбира се с характера на истинска секс бомба.  Първият брой е вдъхновен от естетиката на grindhouse и pulp жанровете в киното.

© Ashley Smith от Ellen von Unwerth за Galore

Кои са преимуществата на това да поддържаш интернет фанзин? Няма точно определена структура като списанията, в които трябва да се съобразяваш с желанията на рекламодателя да ти размества съдържанието. Щастливи сме, че можем да публикуваме истории, които наистина говорят за това, което ни пука и не следват масовия вкус.

Какво ще се случва с Galore и с какви хора искате да работите? Вече планираме втория брой и искаме да работим с някои от най-добрите таланти. Умираме да работим с Rihanna, защото е невероятно секс котенце. Lana Del Rey също. Надяваме се някой ден да работим и със Stephanie Seymour.

© Marianna Romanelli от Pierre Dal Corso за Galore

© Marianna Romanelli от Pierre Dal Corso за Galore

© Marianna Romanelli от Pierre Dal Corso за Galore

Galore се намира трудно, затова най-добре да пишете съобщение на екипа във Facebook, за да ви кажат откъде да го поръчате. Можете да прегледате част от първия брой ето тук. Интервюто с Ashley Smith също е доста интересно.