Fantastic Man N°15

За съжаление Fantastic Man вече не се разпространява в София, затова ще се наложи да прибегнем до онлайн поръчките или услугите от добри приятели, които се прибират в страната. Както винаги усилието си заслужава. Новият брой на списанието за пролетта и лятото на 2012 е 15-ти поред за холандските издатели Gert Jonkers и Jop van Bennekom.

Корицата и основният материал за посветени на Matthew Slotover,английският предприемач и издател на списанието за изкуство Frieze и организатор на изложението със същото име, който разказва за лондонския пазар на съвременно изкуство и детските си години с личната библия NME.

Другите интересни мъже в броя за завърналия се след шест годишно отказване брилянтен плувец Iаn Thorpe и един от любимите журналисти на Boyscout – американецът от Style.com, Тim Blanks. За първи път ще се запознаем с личността и работата на радикалния градинар Piet Oudold и дизайнера на мъжка мода Bill Robinson.

Представянето на колекциите са сезона е съсредоточено в 36-те страници, заснети в Палм Спрингс, Калифорния. Останалото съдържание е добра комбинация от интересни разговори с Jean Touitou и Nigel Stowe, заедно с безброй полезни съвети и предложения какво да правим това лято.

 

Повече за новия брой има на страницата на списанието ето тук. Можете да го поръчате онлайн срещу €12. Абонирайте се за ежедневните препоръки на редакторите: малко са далеч от българския контекст, но стават за вдъхновение.