Балът на фетишите

След редовното ни присъствие на бурлеска представленията в Sofia Live Club е време да опитаме нещо по-твърдо, екстремно и еротично. Първият фетиш бал в София е организиран от най-подходящите хора за тази работа, татуистът Емил Сапаревски и съпругата му Драга, която се занимава с магазин Gorgon. Самото събитие има дълга история в Гърция, имало го е вече девет пъти.

Емил и Драга се познават отдавна с гръцките организатори и участниците в събитието, замесени са в общи музикални проекти и подържат приятелски отношения. Мислят, че няма да е лошо да съберат на едно място странни хора със странни коси, дрехи и грим, които слушат хубава и различна музика и гледат нещо провокативно. А именно целта е да се представят сексуалните фетиши като изкуство, а не като произволна комбинация от латексови корсети, връзване, камшици, висене на куки и татуировки.

Сред гостите са фетиш моделът и артист Domina Lola и нейното хардкор шоу с порно актрисата Ilektra Galanou. Alexis D и неговата муза Salilia ще представят спектакъл, повлиян от традиционното японско изкуство за връзване Shibari. За индъстриъл, електро, хард-денс и дъбстеп музиката отговаря George Fakinos. Дрескодът е тематичен: черно, фетиш, бурлеска, кабаре от Берлин, латекс, кожа, Moulin Rouge. Обещават да не ни върнат и иначе.

Fetish Ball е в София на 28 януари, клуб 4 стаи след 9 вечерта. Билетите струват 15 лева и могат да се намерят в мрежата на Eventim.bg. На място входът ще е 20 лева. Разбираемо, събитието е само за пълнолетни лица. Повече информация има тук или на страницата на събитието във Facebook.