Читанка, Седмица 42

Тази седмица сме се съсредоточили предимно върху мъжка мода и голи жени.

Guardian ни помагат да си припомним различните образи на David Bowie, удобно подредени в галерия от снимки. Flavorwire се опитват да ги надскочат с галерия на Bowie, в която той прави обикновени неща.

Сайтът на Imran Amed, Тhe Business of Fashion, става на пет години и вместо да празнуват се впускат в това да разкажат за култа към Supreme.

Силиконовите цици навършиха 50 години в най-неподходящия момент сред серия скандали.

Успехът на Downtown Abbey провокира издателските къщи да се надпреварват със заглавия за британски аристократи и военните години.

Порно tumblr за хора, които обичат книги. Не е това, което си мислите.

O.MAGAZINE e ново онлайн списание, което е успяло да се домогне до интервю със създателя и главен селекционер на парижкия бутик colette – Sarah Lerfel.

Изложението във Флоренция Pitti работи като бясно, предстоят и мъжките колекции в Милано. GILTMANual са изпратили тежката артилерия: директорът стил Josh Peskowitz, съветника Nick Wooster и сътрудника Michael Williams.

The New York Times разказва за новите силни имена сред мъжете, които поддържат блогове за мода в пост-метросексуален контекст.

Scott Schuman интервюира Bruce Pask, директор мъжка мода в T Magazine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gjjF5yQmVw4[/youtube]Mейкингът на календара на Pirelli za 2012 e дълъг (21 минути), зноен, тих, поoетичен и пълен с едни от най-красивите жени на планетата, снимани от Mario Sorrenti. Остава ни само да се облегнем спокойно назад и да помечтаем.

Приятно гледане, четене и хубав уикенд.