Back to Black

Прегледажме най-интересните видеа от аренби сцената напоследък. Започваме с The Weeknd, един от най-добрите музикални проекти напоследък. Преди няколко дни се появиха поредните два клипа към песни от задължителния дебют House of Balloons, които не е ясно дали са официални, но са добър повод отново да споменем The Weeknd. Като албума и двете видеа, за любимото ни Wicked Games по-долу и за Тhe Morning, се занимават с притегателната и грозната страна на любовта и наркотиците. Не e подходящо за офиса.

[vimeo]http://vimeo.com/24367098[/vimeo]

 

Най-новото видео на Erykah Badu е към първата „част“ от 10-минутното Out My Mind Just In Time oт миналогодишния New Amerykah Part Two. Клипът залага на суровата емоция и е режисиран от самата Badu. Макар да е як сам по себе си, май наближава времето, в което ще казваме, че Badu трябва да се обере малко.

[vimeo]http://vimeo.com/24219888[/vimeo]

 

Be Still е последният клин на Big Boi (Outkast) от дебютния му албум Sir Lucious Leftfoot: The Son of Chico Dusty. Видеото е режисирано от G.Visuals и Fat Katz. Ще видиш и Janelle Monáe, която участва е песента.

[vimeo]http://vimeo.com/22801023[/vimeo]

 

Едни от най-добрите съвременни аренби вокалсти, Jill Scott и Anthony Hamilton се събират да запишат So In Love With You за предстощия албум на Scott Light of the Sun. Една от най-успешните съвременнички на Badu от зората на нео-соула, Scott за разлика от нея продължава да прави по-скоро лежерно, класическо аренби.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V1OC_XmeIck[/youtube]

 

Най-новото видео на Cee-Lo Green е за ремиксирана версия на I Want You (оригиналът е по-добър) от миналгодишния му The Lady Killer. Екипчетата му, както винаги, са номер едно.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2jcezrzcqns[/youtube]