Виновен до доказване на противното

Вероятно Gucci изпитват известна вина за преустановяване предлагането на един от по-добрите мъжки аромати (Gucci Envy) и поради това се чувстват задължени да представят парфюми, които флиртуват освен с носовете на младите джентълмени, така и с тяхната любов към поп културата. Говорим за наситено папратово ухание, което влиза под кожата с добре премерена комбинация от италиански лимон, мандарина, свежи зелени листа и розов пипер. Сърцевината е достатъчно силна с нотки на лавандула и кардамон. Не са пропуснати и пачулите, отличителна съставка на всички аромати Gucci. Бутилката е приятна на допир сплав от метал и стъкло с изящно гравирано лого, през което можем да видим есенцията на аромата. Облата й форма се различава от квадратния Gucci By Gucci.

Тоалетна вода (115 лв за 50 мл, 144 лв за 90 мл). Лосион (92 лв за 50 мл, 118 лв за 90 мл). Душ гел ( 54 лв за 150 мл). Спрей (50 лв за 100 мл). Део стик (50 лв за 75 мл).

Художественият директор на марката Frida Giannini иска усещането към Gucci Guilty да бъде като към обект на съвременното изкуство – толкова красив за окото, колкото и интригуващ за обонянието. Затова впряга вдъхновението си от музиката и киното на 80-те и работи за втори път с Frank Miller като режисьор на рекламата и с Natasha Khan (Bat For Lashes) като автор на жестока нова версия на Strangelove (Depeche Mode) в клипа. Мъжкият Gucci Guilty продължава историята на по-голямата си сестра отпреди половин година – млад и предизвикателен мъж, типичното вталено кожено яке на Gucci, мотор с горящи гуми, огън и жупел, мрачен метрополис, фатална руса комиксова мадама и запомнящо се преплетено лого. Как да не го харесваш.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zr7kZISWLR8[/youtube]

Мъжкият Gucci Guilty e в по-добрите магазини за парфюмерия и козметика.