Новият мъжки аромат на Bulgari води право в гората

След огнения ориенталски аромат на тютюн и кожа в Man in Black, първото предложение от последната мъжка серия на Bulgari, свежият горски парфюм Man Wood Essence (142/190 лева за 60/100 мл) стимулира връзката между градския човек и природата и неговото спорадично мислене за спокойствието на големите зелени площи с комбинация от силни дървесни нотки и контрастни цитруси.

Олфактивният баланс между идеите за динамичния живот в града и спокойствието на природата е постигнат с приятна формула от кипарис, ветивер от Хаити, кедрово дърво, амбра, италиански цитруси и есенция от кориандър. Дизайнът на светлия флакон също се справя със симбиозата между град и природа чрез контраст на изчистени месингови линии, кафяво стъкло и наситено зелен цвят на парфюмната вода.

Най-важното в цялото лансиране на новия аромат на Bulgari обаче се крие в тънкото послание, че освен граждани на света, трябва да сме преди всичко граждани на природата и да имаме не само уважение, но и леко страхопочитание към нея. Затова не става само с купуване на скъпи парфюми, ами и с малко мисъл и желание – разделно събиране на боклук, никакви простотии на Рилските езера, Витоша, Родопите и въобще навсякъде, активни разходки с грижа и всичко ще бъде наред.