Aгент провокатор

Английската марка Agent Provocateur съблазнява еднакво безпогрешно всяка една жена и мъжете около нея с изключително изискано, чувствено, леко перверзно и много провокативно дамско бельо, полупрозрачни халати и избрана селекция от аксесоари, които са способни да възбудят всяко нормално хетеро и хомосексуално създание. Компанията вярва в интимността на изживяванията. Мъдрите англичани добре осъзнават връзката между докосването и обонянието в играта на съблазняване преди секс и затова лансират селективни аромати от 2000 година насам.

Последният дамски парфюм L’Agent е вдъхновен от Холивуд и иконичните жени без значение от годините, които искаме да имаме – красиви, нежни, интересни, привидно невинни и със силно изявена тъмна страна. Сърцето на флорално-ориенталският аромат на AP се състои от здравец, майска роза, жасмин самбак, розов пипер, иланг-иланг, докато в основата се спотайват пачули, сандалово дърво, еротичен амбър и черен мускус. Преливащият от тъмен антрацит към деликатно розово яйцевиден флакон е символ на плодовитостта, а тъмната страна е деликатно загатната с декоративна кожена вратовръзка под капачката.

L’Agent на Аgent Provocateur е в по-добрите магазини за селективна парфюмерия и козметика на малко стряскащата цена от 147 лв за 50 мл и 205 лв за 100 млл парфюмна вода. Всички колекции бельо на марката и още доста интересни идеи за прелъстяване – на www.agentprovocateur.com