Бърза помощ

Има два начина да се измъкнете възпитано ако забравите за рожденния ден на някоя жена или приятелка – висококачествени и неособено разпространени бонбони и/или хубав букет цветя.

Стефан Черешарски е симпатично момче, което разбира много от съвременно шоколатиерство и патисерия. По думите му най-ценната съставка за постигане на истинския шоколадов вкус е какаовото масло, затова Konisa Chocolat използват качествените продукти на белгийската фирма Barry Callebaut. Ръчно изработените шоколадови бонбони на Черешарски буквално ни подмокрят с убийствен вкус и външен вид. Изборът е повече от достатъчен – тирамису, шоколадов мус, белгийски и френски трюфел, пияна вишна, слива, френски трюфел, амарето, бадем, коантро и шампанско трюфел, коняк, лешник портокал. В Интернет страницата на фирмата има описание и лъстива снимка на всеки един бонбон, а също и цена за килограм. Ние обаче избираме възможността да поръчаме дузина различни бомбони в луксозна подаръчна кутия, която може да бъде досатвена където пожелаем. За по-големи поръчки се чака между два и седем дни. Повече информация на 0897 95 69 51, 0896 87 18 01 и sales@konisachocolat.com

L´amour des Fleurs е бутик за красиви цветя и (направени с любов) букети в центъра на София. Усмихнатите жени и момичета никога не се натрапват излишно, но помагат умело, ако изпитвате затруднение при избора. Твърде вероятно с оглед на големия избор от цветя, растения, различни опаковки и картички. Аранжирането на букет по избор отнема не повече от десет минути. Освен с добро обслужване и централно местоположение, L´amour des Fleurs печели и с цени. Красив и обемен букет в хартиен амбалаж или мрежа често струва под 30 лева. Бутикът приема поръчки за доставки на място и по телефона дори и спешно по време на празници. Девойките работят всеки ден от 9 сутринта до 9 вечерта, а през уикенда си позволяват да започнат час по-късно и да си тръгнат още в 7 (неделя). Можете да ги откриете на телефон 0899 10 38 32, 0895 61 17 88, 0899 10 38 34 или направо на бул. П. Евтимий 54.

Изпращането по куриер на букет и бонбони е удобно и бързо решение, но нищо не може да замени личното отношение и чаровна мъжкарска усмивка, прудружена с едно: „Извинявай, няма повече.”