A Night Of Monarchy

Българският Dj Mag направи две от любимите ни партита през последните 12 месеца – това на великолепните Aeroplane (и David Carretta) и миналогодишното им Тop 100 DJs парти, на което Andy Butler от Hercules & Love Affair и най-вече Minitel Rose ни изтъркаха подметките.

Този път гости на годишното представяне на световната класация на списанието за най-добрите DJs ще бъдат британското синт поп дуо Monarchy. Двамата идват в България на 4 декември, за да се развъртят зад пулта в завод Витоша на Черни връх 47.

Харесваме Monarchy благодарение на парчета като меланхоличното It Must Be Love и последния им сингъл Love Get Outta My Way, които се надяваме да влязат в дебютния им албум през януари. Сега остава да видим как ще се справят зад пулта. Може да не сме винаги съгласни с класациите на DJ Mag, но сме сигурни, че партито ще си струва.

Билетите сега са 10 лева, а в нощта на партито ще са по 20. Отиди да си купиш един-два от  магазините на Germanos, Office 1, Пикадили, Техномаркет, Multirama, в Usit Colours, мрежата на Eventim и на Ticketstream или направо на www.eventim.bg и www.ticketstream.bg.