New Girls On The Block

Момичетата винаги са ни били слабост, затова вече се оглеждаме за догодишните Marina, Ellie и Little Boots. Ето четири млади момичета, които се борят за вниманието ни.

Florrie

Британка, на 21, работи с Xenomania (едни от любимите ни поп продуценти на Острова) и Fred Falke (правил някои от любимите ни ремикси през последните години, въпреки че малко вече се умори). Florrie прави приятно жизнерадостен поп с подчертано танцувален наклон. Още си няма лейбъл, което само може да ни радва, защото така може да продължи да раздава всичките си тракове безплатно, включително ремикси на Falke, Justin Faust и Bit Funk. Любими са ни Panic Attack, Give Me Your Love, и Call 911, която и Kitsuné включи в една от компилациите си.

Panic Attack (Justin Faust Remix)


Spark

Родена е в Liverpool преди 18 години с презиме “Sprakle” и казва, че се кефи на всякаква музика „от Spice Girls до Shaggy” (то и ние го харесваме, ама само Boombastic).  С две думи цяло чудо, че е пораснала най-алтернативното момиче от кюпа. Spark е онези момичета – печели еди-коя-си престижна награда, била е най-младата направила еди-какво-си и т.н. Първото и парче е Shut Out The Moon от лятото, а наскоро се появи и Revolving. Беше съпорт на мини-турнето на Marina & The Diamonds.

Revolving (Monsieur Adi Remix)

 


Sunday Girl

Jade е на 22, също от Обединеното кралство. Като по-млада работи неделни смени в магазин за домашни любимци и оттам името. Вече има няколко сингъла и клипа зад гърба си – Four Floors, кавъра на вечния Self Control на Laura Branigan и от съвсем скоро Stop Hey. Музиката пак е поп, но има доста електронни елементи и е една идея по-дарк.  Продуцират я Diplo и Jim Elliot (албум ще има всеки момент, казват), ремиксирали са я Azari & III, подгрявала е на Ellie Goulding, правила е кавър и на Time To Pretend на MGMT.

Self Control (Azari & III Remix)

 


Sky Ferreira

Sky e с португалска и американска кръв. На 18 годинки е, но от малка пее и бръмчи по клубовете, а тази година получи доста силен тласък от звукозаписната си компания. За съжаление дебютният и европейски сингъл One (електро поп песничка, представи си лъскава версия на Uffie) не оправда надеждите, които му се възлагаха в класациите. Но борбата продължава с новия Obsession и албум, който чакаме през януари. Сигурно вече си я чул в Without Lies на Aeroplane. Струва си да чуеш и кавъра й на The Animal на Miike Snow.

One

Good luck, girls!

http://florrie.com/
www.myspace.com/wearesundaygirl
www.skyferreira.com
www.myspace.com/sparkthemusic