Girlscout: Очна ставка с прозрачна къса рокля и бански Jean Paul Gaultier

Последните две попълнения в аспирационния гардероб за амазонки идват от Париж и наследството на човек, когото обичаме до гроб. Освен с принтове на емблематични модели от архива върху рокли и тениски, Jean Paul Gaultier влиза в знойното лято на 2024 с двойно комбо, което да събужда страст и разговори (в произволен ред).

Късата прозрачна рокля по тялото (960 лева) без ръкави отговаря на горния план за действие и асоциации със смела кройка, видима телесност и провокативен извънредно голям чернобял принт на дамско око (отворено върху гърдите и затворено в долната част). Гърбът пък е принтиран по аналогичен начин, но с притворени устни, за да ожесточи гадаенето кой е позирал за самата снимка. Уви, няма как да излъжете, че сте вие, най-вече заради издайническото лого Gaultier под гърдите, но карай да върви.

Играта продължава и извън тераса партитата и близо до басейн и вода с две идентични половинки за плаж (659 лева за червен или черен бански) с тригълни чашки и бикини с връзки, при които играта с принтовете със отворени/затворени очи е леко размината между гърдите и долната част. Така де, и трите прозрачни модела са идеални като за парти с музиката на Peggy Gou и постоянни подмятания каква хитра бизнесдама е южнокорейската суперзвезда. Стават и за вдъхновен любовен плейлист на тема Eyes & Lips, но да видим кога.

Jean Paul Gaultier е онлайн тук и офлайн в ALL U Re на ул. Съборна 9.