Agent Provocateur залага на целуване и любов в бързата лента

Всяка година по едно и също време всички марки за бельо започват да атакуват масирано с валентинските си предложения, защото кога, ако не сега? Предстоят 25 дни на масирани кампании и колекции в червено, които са създадени с користната цел да пунтират романтични приключения.

Agent Provocateur взима идеята романтичен ескапизъм присърце и съвсем буквално. Мацките във валентинската кампания на английската марка са спрели да се разкършат малко на безлюдна бензиностанция по време на своето пътешествие с мускулест кабриолет до безлюдни места. Няма грешни завои и ограничения на скоростта, а само неприлично декадентско бельо и шумен саундтрак от радиото.

Оставяме настрана клишетата как не е важно къде отиваш, а как стигаш до него и какви ексхибиционистки лудории (като импровизирани полуголи снимки по токчета на природни забележителности например) ти се случват по пътя, за да обърнем внимание най-вече на познатите обновени силуети и модели с женски имена (Leodora, Hedonie, Lorna, Molly, Darsia, Petunia, Avah, Jaylin, Conny) в червената и розовата цветова гама. Червената пижама на черни сърца печели служебно по точки и за покой, и за екшън.

Празничната колекция на Agent Provocateur за Свети Валентин е тук.