Семейството на Duff McKagan и още мацки в Provocation Nation

Никаква идея защо фотографът Pixie Levinson и творческият директор на марката Sarah Shotton решават да заменят полираната естетика от досегашните реклами на Agent Provocateur с размазан воайорски филтър ала домашна еротика, но лятната кампания Provocation Nation претендира да налага международен език на бельото.

В разгара на лятото, или сезона на AP, английската марка събира събира провокативни жени от цял свят, за да ги представи като нови, динамични, чувствени и много индивидуални богини на слънцето. Зад шаблоните призиви за прегръщане на сексуалността и намиране на място в това уникално общество на безстрашни жени се крие леко обновена колекция от най-продаваните и някои нови модели бельо и бански, които да запълнят липсите това лято.

Както обикновено, далеч по-интересен е отборът чувствени жени, оставени да се борят сами със знойната жега и да преценят как точно и в каква среда искат да се представят пред камерата на Levinson. Запознаваме се с професионалния боксьор и фитнес модел Avril Mathie, която има дълга серия от мачове без загуба на ринга. Базираната в Есекс знойна моделка Roxy Horner го играе ултимативната модерна руса сексбомба със закачливо чувство за хумор. Сирената Vinetria печели по точки още с името.

Ana Coto е лидер на подновения интерес към ролковите кънки в социалните медии, моделът Brooks Nader демонстрира защо я ангажират толкова често за корични серии, Mae McKagan печели с каризма и безпогрешен усет за най-добрите партита, Grace McKagan е рокендрол мацка (дъщеря на Duff от Guns n’ Roses) със собствена група, а майката на Mae и Grace, Susan Holmes-McKagan, е модел, писател, дизайнер и матриарх на цялото семейство. В кампанията участват и бразилската сърфистка Julia Muniz и жудожничката Bby_cai.

Новата колекция на Agent Provocateur е тук.