Песните на 2021

Поредна трудна и несигурна година, не една и две надежди за промяна, но и едно постоянно чувство на удовлетворение и екстаз, когато се утешаваме, страдаме или просто се забавляваме с ужасно добри песни.

Тазгодишната равмосметка за последните дванайсет месеца продължава с най-добрите песни на 2021 – тогава, когато Pond припомняха силата на стадионната психеделия, Jazmine Sullivan помагаше да се съберем на земята, Boy Harsher вкарваха кинетична енергия в Perfume Genius, The War on Drugs помагаха да борим носталгията с пасторални пътешествия, Wolf Alice питаха How Can I Make It OK?, Lorde почиташе слънцето, а Metronomу убеждаваха приповдигнато, че It’s Good to be Back.

Това са 100-те песни на 2021 – оригинални, добре написани и безупречно продуцирани супер известни и неизвестни парчета с релевантна тематика от вълнуващи изпълнители. Слушайте ги в Spotify и YouTube плейлисти, на слушалки, у дома, на домашни караоке партита и навсякъде, където ви се танцува или ви се преживяват чисти емоции. Приятно!