Agent Provocateur се изолира в имението Tyringham Hall

Задълбоченото изследване на Boyscout архива с публикации за Agent Provocateur доказва нееднозначано, че знойните мацки в кампанииите на английската марка обичат да редуват сюрреалистични сюжети с хотели, живописни вили, спортни зали, стадиони за лека атлетика, градски и извънградски къщи и всевъзможни приятни места за живот и снимки.

Последната кампания Agents of The Manor не прави изключение. Аристократичната идилия на величествения Tyringham Hall и неговия живописен парк е идеалното място за пандемично карантиниране на дузина мацки и господарки (Kelly Moreira, Cynthia Robel, Maria Church, Eliza Goldsmith, Aanandita Rajawat, Lena Netrebiuk, Alana Felibserto и Lucy Evans), готови да го вдигнат с краката нагоре и да заменят типичния тропот на копита с такъв на токчета и пляскане с кожени камшици.

Без да задълбава прекалено много в рустикален фетишизъм, новата колекция на Agent Provocateur страни от глобалната несигурност и поредното затваряне на граници и страни с опит за есенно пробуждане на всички провокатори и тяхното женствено алтер его и едно от най-силните предложения за прелъставане на Sarah Shotton.

По време на последните няколко карантини, главният дизайнер и творчески директор на AP има достатъчно време да размишлява върху своята кариера преди и по време на тринайсетте си години в лондонската институция. Винаги съм вярвала, че либералният ми характер и свободолюбив и творчески характер са моите най-силни качества. Дори преди да постъпя в Agent Provocateur се бях научила да не се ограничавам и вместо това да изследвам, създавам и въобще да бъда провокативна. Тази кампания я усещам като завръщане у дома. Освен да провокира, тя е посветена и на онзи копнеж отново да се върнем към блясъка и да се обличаме с фантастични дрехи, да се вдъхновяваме и да не забравяме как да бъдем силни и безстрашно женствени агент провокатори.

Освен да почете отчетливия британски дух и наследство на Agent Provocateur, фотографът на кампанията Venetia Scott използва Tyringham Hall като сцена на уроци по езда и ексхибионистично размотаване в кунюшни с расови жребци, бали сено и достатъчно кожени аксесоари, които да подчертаят смелия характер, драма и порочна елегантност на чувствени модели от върховни материи.

Новата колекция бельо на Agent Provocateur за есен/зима 2021 е онлайн тук.