Joséphine de la Baume се завръща в утопията на Agent Provocateur

След домашния хедонизъм миналата есен и зима, Agent Provocateur тушира корона паниката и повсеместната умора от разхлабването на затягането и биполярните ограничения с бягство в една утопия.

Сюжетът в тази чувствена фантазия се върти около похотлива романтика на лунна светлина и незнайни плажове, на които всичко е възможно. Или поне така трябва да вярваме. Главна героиня в новия каталог и кратко видео е френската актриса, певица, режисьор и модел Joséphine de la Baume – една от любимите музи на английската марка, която се завръща в света на марката почти десетилетие след първата си кампания за AP.

Бившата съпруга на Mark Ronson и настоящ лидер на гаражната рок група Film Noir съща има нужда от потентна фантазия, след като глобалната пандемия я е накарала да се почувства като микс между Catherine Deneuve в Отвращение, Isabelle Adjani в Обсебване, Gena Rowlands в Жена под влияние и Monica Vitti в Приключението, но само в добри дни. Знойната французойката се вписва идеално в концепцията на AP за безстрашна женственост, защото отказва да се адаптира и съобразява със стереотипи и се гордее със своите перфектни несъвършенства.

Освен да се влюби в леопардовия цял бански на име Dakotta и бельо на име Rozlyn, Cherilyn, Nicoletta, Carline, Taisia и Maybelle, de la Baume се чувства добре в компанията на моделката Nyasha Matonhodze, тъмен готически стил, деликатни детайли и пищни бродерии върху тюл с цветове, вдъхновени от Северното сияние. Истинска нощна утопия, няма спор.

Новото бельо на Agent Provocateur за пролет-лято 2021 е онлайн тук.