NSFW: The Secretum от Rankin и Coco de Mer

Coco de Mer продължава да флиртува с дългогодишния си колаборатор Rankin и в The Secretum – латинското наименование на последната колекция бельо за есента и зимата, вдъхновено от най-известната италианска еротична книга на Ренесанса.

Ariane

Заклеймяваната като греховна и почитана днес I Modi съдържа смела серия от гравюри с разнообразни еротични пози и предизвиква гнева на католическата църква, която унищожава оригиналното издание, но не може да спре апокрифното разпространение на рисунки от съдържанието.

Dejanire

Въпросната легенда действа крайно стимулиращо и за възбуждащия каталог на Rankin, и за самото бельо. Най-чувствените части от женското тяло са прикрити с красиви орнаменти, форми и цветове, повлияни от богато орнаментираните кутии за скъпи вещи, инкрустираните със скъпоценни камъни фалически бижута и пищната религиозна архитектура и нейните кули, арки и витражи.

Minerva

Контрастът между греха и интимната красота е засилен от цялостното усещане за прелъстителен и леко драматичен мрак в колекция, размиваща границата между деня и нощта с модели, които могат да се носят и като бельо, и като външно облекло в по-смели ансамбли. Успех с последното.

Nereide

Колекцията на Coco de Mer за есента и зимата е онлайн тук. Цените на отделните модели и артикули са между £60 и £495. Традиционното джентълменско шопинг събитие в лондонския бутик на марката е на 29 ноември между 19:30 и 21:30. Можете да се посъветвате за правилния подарък за девойката и да пазарувате с 20% отстъпка, получавате подарък за всяка покупка над стойност £100, пиете си коктейли с уиски, похапвате вкусен шоколад и се наслаждавате на бурлеската на божествената Jolie Papillon. Местата са ограничени.