Agent Provocateur излиза от будоара и влиза в живия живот

Sarah Shotton не иска Agent Provocateur да е синоним само на бельо за будоар и прелъстяване, затова често търси начини да излезе от сексуалния имидж на английската марка, без да я лишава от зной.

Най-новата колекция на Shotton за AP е вдъхновена от динамичните жени, който действат от сутрин до вечер и имат нужда от красиво и луксозно, но и много функционално бельо без компромис в удобството по всяко време. Петте линии в All Hours са кръстени на паметни героини от книгите на Jackie Collins (Lucky, Leni, Paige, Brigette и Ginah.

Ежедневната концепция е вкарана и в рекламната кампания, която представя разнообразните фасети на съвременната женственост, особено ако добавим футбол, контузии и други подобни екстремни случаи към обичайния битовизъм. По-голямата част от моделите в традиционни материи за бельо се перат безпроблемно в пералня, размерите се простират щедро от 32A до 38G, а цените започват от £75.

Накратко, бельо за жени, които не искат да избират между комфорта и прелъстяването и искат да са готови за всеки сценарий от здрач до зори.

All Hours колекцията бельо на Agent Provocateur е онлайн тук.