(NSFW) СЕЛЕКЦИЯ: Плажните кърпи на Carne Bollente

© Mario Simon Lafleur за Carne Bollonte

Живот, здраве, любов и много секс за редакторите на Highsnobiety, които имат добрината да нaпомнят точно навреме за Carne Bollente (врящо месо на италиански, ако вярваме на гугъл преводача) – ужасно симпатичната и тотално независима парижка модна марка, родена от злощастна онлайн среща преди седем години, която обаче прераства в творческо партньорство между Hijiri Endo, Théodore Famery и Agoston Palinko и споделено желание да се борят против табутата и обективирането и за секс позитивното движение по интелигентен и доста забавен начин.

Освен да щипне името си от 80-арско италианско порно с Cicciolina и да продава широк суров деним със силует на пенис от розов шев върху задния джоб (каквото е и логото на компанията – бел.ред.), палави чорапи, базови дрехи със смели принтове и директни заглавия на колекциите като Welcum to Italy, Kiss Kiss Bang Band, Odyssex и Nude Age, Carne Bollonte има и доста шеговити плажни кърпи.

Голо къпане с Into The Squirt, 116 лева

Ироничната душа на френската марка се изразява в леко неприлични графики в макси размер, смели цветове и похотливи мотиви, които разкриват не просто нецензурни, а нецензурирани истории. Живописните секс илюстрации засягат широк обем от сексуални табута, без да прекаляват с първосигналните провокации и проблемни теми. Експлозията на оптимизъм, цвят и динамични сюжети за плажа е повече от добър приятел не само за лятната ваканция, но и във всеки миг преоткрита свобода след поредното (последното? – бел.ред.) затваряне. Carne Bollente си плачат за колаборация с Розалина Буркова или Pastedko, но да видим.

Богат материал за оцветяване с Rambone, 116 лева
ВЕълшебната лампа на Carne Bollente, 120 лева ексклузивно в SSENSE
Теория на деликатното докосване, 120 лева ексклузивно в SSENSE
Гръцко лято, 120 лева ексклузивно от SSENSE

Carne Bollente е онлайн тук.