ВИДЕО: Експертът на Zara е като младо американско жиголо

Charlie Dean e експерт. Най-добрият от най-добрите. Добре облечен и сексапилен съблазнител, картоиграч, изпълнител на мръсни поръчки и момче, което може да оправи всеки проблем и да се измъкне от всяка беля.

Уви, Charlie Dean обаче не е главният герой в обещаващ нов трилър или ТВ сериал, а харизматичното лице в новата мъжка кампания на Zara за пролет/лято 2021. Арт директорът Fabien Baron и стилистът Karl Templer ангажират нидерландския топмодел Parker Van Noord и колежката му Abby Champion за потопен в носталгия и 80-тарска атмосфера тийзър трейлър на име The Expert, който целува ръка на Американско жиголо и е озвучен от Supernature на Cerrone, за да не можем случайно да объркаме епохата.

Колкото до самата Studio колекция в каталога с фотографии на Craig McDean, Charlie очевидно не може да си позволи емблематичните костюми със свободни кройки на Armani, но ги заменя с доста тежкарски двуредни сиви сака от вълна в комбина с широки пижама ризи и панталони, кремави копринени ризи с контрастен кант и тъмносини панталони и златни авиатори, памучни полошърти и тренчокоти, сатенирани блейзъри с двоен ревер, ризи с къси ръкави и геометрични десени, кремави пуловери с бато деколте, каки костюми и други екстри за фриволна пролет.

Последната мъжка колекция на Zara е онлайн тук.