Домашен хедонизъм с истинските музи на Agent Provocateur

Когато започва да мисли за новото бельо на Agent Provocateur, творческият директор на компанията Sarah Shotton си задава един-единствен въпрос: как ще запомним жената на 2020?

Не за друго, а защото едва ли има по-добро време, за да оценим многообразието на съвременната женственост първо у дома покрай карантината, а сега и обратно на чист въздух в двора. Тичах след децата вкъщи и помагах да учат дистанционно, готвих за цялото семейство, прекарах повече време с моя партньор и гледах да не изоставам с работата. Осъзнах повече отсвякога от колко вида бельо имаме нужда, за да се справим с ежедневните ситуации.

Buffy © Agent Provocateur

Shotton Прегръща новата нормалност и се превръща в богиня на домакинството, която не се лишава от домашен хедонизъм с танци в спалнята, рисуване по стената, шпагати на стълбището и други подобни удоволствия за жени-хамелеони. Именно заради това последната кампания на AP наднича директно в будоарния живот на пет жестоки и убийствено чувствени жени, които се снимат безстрашно в най-новите прозрачни дантели, изрязани бански и копринени пеньоари на английската марка.

Chrystelle © Agent Provocateur

Shotton и фотографката на каталога Charlotte Wales ни запознават с домашния хедонизъм на дами, които се вписват в представите им за истински AP героини с успешни кариери и естествен сексапил: като професионалният готвач и писател Gizzi Erskine, която ни учеше да готвим бърза храна в Instagram по време на карантината; или джаз и рап звездата IAMDDB, с която се запознахме на фестивал в Букурещ, без да подозираме, че ще звучи все по-сериозно в звука на Нови Лондон; или пък байкър посланикът и модел Dominika Grnova, която не се разделя със своето Ducati.

Dinah © Agent Provocateur

Но да не забравяме и за професионалната геймърка Jasmine Asia, която доминира безпощадно в предимно мъжкия свят на електронните спортове. И за актрисата, модел, йога инструктор и режисьор Breanna Box, която не стои на едно място. Въобще все вдъхновяващи, независими и успешни жени извън стереотипа, които влизат в каквито роли трябва и искат.

Dixiee © Agent Provocateur
Donnie © Agent Provocateur
Hinda © Agent Provocateur
Joan © Agent Provocateur
Kittie © Agent Provocateur
Kourtney © Agent Provocateur
Lexxi © Agent Provocateur
Lolabelle © Agent Provocateur
Madelina © Agent Provocateur
Nevada © Agent Provocateur
Ozella © Agent Provocateur
Precious © Agent Provocateur
Rozlyn © Agent Provocateur
Ulrika © Agent Provocateur
Vada © Agent Provocateur
Viv © Agent Provocateur
Willa © Agent Provocateur
Willa © Agent Provocateur

Последната колекция есен/зима 2020 на Agent Provocateur е онлайн тук.