ВИДЕО ПРЕМИЕРА: Exum дебютира с Dark Kept Secret

© Chelsea Dacosta

Симпатичният младеж с бели джинси и яке Carhartt на снимката e Еxum – вероятно най-радикалното преоткриване, което сме срещали напоследък.

Antone Chavez Exum Jr. е бивш състезател по американски футбол, който финишира спортната си кариера в San Francisco 49ers преди година и не губи излишно време, преди да последва най-голямата си любов, а именно да се занимава сериозно с музика.

Първата крачка по пътя за момчето от Вирджиния е през Океана в Осло, където започва да работи със сравнително непознатия продуцент Samkopf (един от бийтмейкърите на норвежкия рапър Pen Gutt) по дебютното парче Dark Kept Secretмодерен алт-поп красавец с равни дози носталгия, Blood Orange, Twin Shadow и Toro Y Moi.

Еxum описва парчето тала: Dark Kept Secret засяга осъзнаването на илюзиите, които се раждат в нашето съзнание и как името това осъзнаване обикновено е първата стъпка към раздялата. Един вид разговор с покварен ум. Но всъщност просто е ужасно добро парче! Не трябва да го мислиш много, с само да го почувстваш.

Dark Kept Secret излиза под шапката на чисто новия лейбъл на артиста Ücke и с видеоклип от Allison Bunce – лоу-фай извънградска идилия с много тичане (професионалист, какво да го правиш) и нахакани танци:

EP-то Xardinal Coffee излиза скоро. Exum е в Bandcamp.