Блуза с Пинко, потник и широк панталон за всемирни бели братя

Наричаме я униформа за следобедно въргаляне по плажа в хладно време или игра на карти преди вечеря. Истината обаче е, че търсим прилично оправдание да задоволим подновената си мания по Пинко Розовата пантера и да продължим домашния лежерен гардероб с няколко свободни модела в светли и меки цветове за ежедневен комфорт. Първият елемент е памучна и леко рипсена мръснобяла блуза (60 лева) с права кройка, дълъг ръкав и белотаджийска без коз голяма щампа на пантерката, която стои точно на границата между зрял инфантилизъм, иронично обожание и попкултурен минимализъм.

Елемент 2: трикотажен потник (40 лева) с мрежеста структура на тънки дупчици, широко обло деколте и лек рипс, който заспива идеално дори под неформален блейзър с няколко тънки синджирчета и върви с бесни танци и плейлист от Right Said Fred и Perfume Genius.

Елемент 3: широк ленен панталон (100 лева) с една баста, плетен колан, странични джобове в шева и още два такива с филетка отзад, който се закопчава с цип и метална кукичка и елиминира нуждата от деним поне до септември. униформата на модерното и всемирно бяло братство и депресираните дъновисти е готова, семпла и секси.