Lego вкарва Marilyn на Warhol и други икони за къс кеш у дома

Най-новата серия на Lego вкарва скъпо изкуство и любими филмови и музикални легенди у дома за къс кеш.

Предназначените за малки и големи конструктори пресъздават един от най-известните портрети на Andy Warhol от 1967, ливърпулската четворка и някои от най-известните герои на Marbel и Disney под формата на репродукции в голям мащаб, които могат да станат постоянна част от интериора не само на детската стая, но и на по-зрели решения, както се вижда на предоставените снимки.

Разбира се, конструктор и репродукция е малко условно казано, защото в случая нямаме стандартните и добре познати 3D блокчета, а плоски и цветни кръгчета, които се сглобяват като пъзел и могат да се окачват или подпират на стената като истинска картина.

Oсвен Marilyn Monroe и The Beatles, в серията са включени и Железния човек и ситските лордове от Междузвездни войни. Макар на снимките да изглежда лесна задача, само госпожа Monroe се състои от 3332 части. Освен това всеки един от моделите могат да бъде пренареждам по няколко различни начина и освежаван с нова разцветка по ваш вкус.

Всеки 2D конструктор от серията Lego Art върви със собствена квадратна рамка (40х40 см), механизъм за закачане и саундтрак, пълен с различни истории за въпросното произведение и личностите, които са замесени. Всичко това само и само да се отпуснете и вдъхновите, докато разпускате с любимите си попкултурни звезди по един малко по-различен начин.

Lego Art струва 240 лева онлайн тук.