Момичетата на Polanski

Еротичните списания за интелигентни мъже очевидно са във възход и не се нуждаят от сериозни рекламодатели, а предимно от ентусиазъм и достатъчно добри фотосесии и прекрасни-готови-да-се-съблекат-момичета, за да излизат по няколко пъти в годината. Дебютът на Polanski се случва точно когато се бяхме уморили от прелистването на последния прекрасен брой на Jacques. Изданието е естественото продължение на доста популярния тематичен блог за подобни снимки. С времето създателите му се отегчават да събират и публикуват случайни кадри и решават да минат на следващото ниво.

Polanski излиза от блог формата и се превръща в приятно и провокативно списание с авторско съдържание. Екипът (който предпочита да отговаря анонимно) се свързва с фотографите (Misha Taylor, Akila Berjaoui Еlias Тahan, Аlex Brunet, Greta Ilieva и Edwin Тse например), чиято работа харесва и иска да види на страниците на изданието. Повечето естествено се съгласяват.

Oставяме настрана гениалното име. Резултатът е първи брой на Polanski – 104 страници, офсетов печат и ръчно номериран тираж от 500 бройки с прекрасни сесии на вдъхновяващи момичета за преди лягане.

Първият брой на Polanski струва $12.00 ($23.50 с доставката до България) и може да бъде поръчан тук.