Големите сакове на Demobaza са идеални за евакуация

Agartha, 720 лева

Наличието на допълнително свободно време и липсата на какъвто и да е талант да го запълним води до прекомерно онлайн сърфиране по време на карантина. За щастие, покрай подобни случай на дигитална мозъчна кома изскачат и готини мъжки сакове, които да улеснят евентуална евакуация.

От онези, в които можем да нмахвърляме най-необходимото за две-три седмици, ако (или като – бел.ред.) се налага. Demobaza работи със свръхголеми обеми достатъчно дълго време, за да конструира доста прилични и симпатични модели от неопрен, обработен деним и различни хай-тек платове така. Макар да са почти винаги изцяло в черно или сиво, саковете с дръжка по рамото на БГ марката се разпознават отдалеч не само заради големината, а заради начина, по който се увиват около тялото.

Transform, 852 лева

В случаи като Transform (856 лева), моделът се пристяга с нещо между колан и пояс около кръстта, за да бягате по-свободно от зомби инвазия.

Space Grid, 680 лева

Space Grid (680 лева) е малко по-прибран модел, който разчита на мрежест неопрен с черна регулируема дръжка през рамото и може да играе ролята на фитнес сак без особен проблем.

Globe, 1056 лева

Памучният Globe (1056 лева) изглежда като сак, в който да събереш стихийно всичките си нужни дрехи, докато лимитираният двулицев Agartha (720 лева) контрира с малко по-изискан вид и много джобове, без разбира се която и да била от двете да се измества дългогодишния фаворит на сайта, а именно огромната пазарска торба Emboss (648 лева) – вероятно най-добрата и голяма чанта за сериозно пазаруване в напечена ситуация.

Emboss, 648 лева

Както обикновено, основният недостатък на всеки един от изброените е кошмарната цена, която ги позиционира в гардероба на по-луксозните (принудителни) експаписти и богати диджеи. Останалите ще караме на по-достъпни и непромокаеми сакове Mil-Tec от Camouflage.