ВИДЕО ПРЕМИЕРА: Катастрофалната лъжа на Стругаре

Дебютен албум, серия саморежисирани видеоклипове и най-големият му самостоятелен концерт досега – Стругаре се готви за натоварена 2020. Суматохата по предстоящия Всичко необходимо стартира с кампания за масово финансиране и мракобесния сингъл Катастрофалната лъжа, чието видео лашка (в пряк и преносен смисъл) героя си в отворената каросерия на камион, пътуващ незнайно накъде в нощта.

© Николай Неделчев 

Заснето с оператора Теодор Фичев, асистент-режисьор и монтажиста Емил Граничаров и арт директора Момчил Тасев, видеото е първа глава от четирилогията Както ме прахосваш ще те убия, която среща лутащия се в мрака Стругаре с няколко познати лица. Първото е на София Маровска, която се появява за кратко в края на Катастрофалната лъжа, за да подгрее следващия епизод на ноктюрната лоу-фай сага.

© Николай Неделчев 

Звучи добре? Определено, и за да се получат още по-добре нещата, трябва да ударите едно рамо на Троянко, който интелитентно залага на доброто старо масово финансиране, за да изпипа миксирането и мастеринга на албума, да отпечата дисковете в Германия, да подготови концерта и да завърши видеоклиповете от споменатата серия.

© Николай Неделчев 

Можете да подкрепите проекта в Indiegogo с 15, 25 или 30 евро, срещу които получавате албум, пас за концерта, тениска и принтове. Никак нелоша сделка и да не кажете, че не сме предупредили – билет за концерта ще получат само първите хиляда души, подкрепили кампанията насляпо. Последното било подценено, казва Стругаре. Правим го без притеснение.

Indiegogo кампанията на Стругаре е тук.